Velkommen til LUMBYE Biler i Nakskov og Nykøbing Falster

LUMBYE Biler er specialist i Volvo.
Gennem 3 generationer er forretningen på Lolland Falster blevet udviklet, så der i dag står en moderne og engageret organisation parat til at give dig den bedst mulige betjening.

Køb/salg af Volvo
Er du i markedet for køb af Volvo gør vi altid vores yderste for at kunne tilbyde dig en konkurrencedygtig pris på din nuværende bil. Og er der tale om en brugt Volvo kan du hos LUMBYE Biler altid være sikker på, at bilen er topklargjort (med mindre du aftaler noget andet med vore sælgere). Vi ved, at det er en tillidssag at handle brugt bil – derfor kan du altid føle dig tryg, når du handler hos LUMBYE Biler.

Service på din Volvo
LUMBYEs værksteder har et særdeles godt ry. Ikke bare på Lolland Falster, men også på Sjælland, hvor mange Volvo-ejere kommer forbi, når de f.eks. er i sommerhus på Sydhavsøerne, i Lalandia eller har et ærinde – privat- eller jobmæssigt i nærheden af Nykøbing F. eller Nakskov.

Vores erfarne og dygtige værkførere og mekanikere glæder sig til at byde dig velkommen!

Kontakt os
Mail info@lumbye-lf.dk eller ring til vores salgsafdeling/værksted på 54 92 27 77 (Nakskov) eller 54 85 37 77 (Nykøbing).

Vil du bestille tid på værkstedet, så sig, hvis du har brug for en af vore kundebiler til at fragte dig/familien videre.

Vi glæder os til at se jer! "

Volvo Nykøbing Falster

Ndr. Ringvej 1
4800 Nykøbing Falster
Tlf.: Salg 54 85 37 77
Fax: Salg 54 82 25 48
Volvo Nakskov

Rjukanvej 11
4900 Nakskov
Tlf.: 54 92 27 77
Fax: 54 95 14 30